Dette er ikke en ytring for å få en permanent restaurant i Rodeløkken Kolonihager, f.eks. i Tennishuset. Dette er et kuriøst tips om en restaurant på Fronger som rett og slett heter Kolonihagen!
.
Stedet er delikat innredet.
Pent men ikke stivt. Rustikk på en delikat måte.
Åpen og naturlig kjøkkenløsning.
Uteplassen i denne lille bakgården virker folokkende.
De serverer selvlaget, godt brød, som man også kan kjøpe i den lille butikken ved inngangspartiet
.
..
Vi var der i januar og spiste følgende to hovedretter:
Ovnsbakt kveite med kremet skalldyrsaus, saltbakte rødbeter, toppet med valnøtt og chevrekrem
Stekt andebryt med gresskar, syltet rødløk, sutert spinat og hvitvinssky med essens av hvitløk
Begge deler var høyst smakfullt, egnet for å spise sakte, nyte hver munnfull.
.
Sjekk ut mer på restaurantens egen hjemmeside
og/eller se flere omtaler her, på Vibb.no
.
.
Legg igjen en kommentar